EN BLOGG-BOK – KAN DET VARA NÅT?

När man är pensionär blir man latare och latare. Eller är det så att man väljer på ett annat sätt – bara för att man kan? Eller är det så att det inte längre är så viktigt eller roligt  att skriva saker?

Hursom, jag kommer att sluta blogga om ett tag. Hur långt taget är vet jag inte. Beror på så mycket – och jag har fortfarande en del teman jag skulle vilja skriva om. När bloggen läggs ned försvinner inläggen ut i rymden.

Häromdagen kom jag på att jag kanske ska göra en liten bok av några av mina blogginlägg. Vad tror ni? Det finns vissa som alltid är mycket lästa, till exempel Att tokälska sin tonåring,   och så finns det några som jag själv gillar lite extra och så finns det några kring speciella teman som jag vill ha med. Hittills har det blivit 126 blogginlägg.

Ni läsare får väldigt gärna tipsa mig om vilka inlägg ni vill att jag ska ta med i boken – om den nu blir av.

Och så får ni väldigt gärna tipsa mig om teman som ni vill att jag ska skriva om!

Allt gott till er!

/ Ingegerd

Om Ingegerd Gavelin

Föräldrarådgivare, socionom, författare, mormor, mindfulnessinstruktör... 40 års roligt och meningsfullt arbete med familjer har gett mig mycket erfarenhet som jag nu vill samla ihop i denna blogg. Jag tror på dialog, värme, skratt och stadighet. Jag tror på barns klokhet och vuxnas erfarenhet - jag tror inte på maktkamper och avvisanden. Hela mitt liv har jag varit galet intresserad av familjer!
Det här inlägget postades i Barn, Föräldraskap, Förundran, Människovärde, Mindfulness, Parterapi, Psykoterapi, Socialt arbete, Tonår, Vardag, Vuxna barn. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till EN BLOGG-BOK – KAN DET VARA NÅT?

 1. Annica skriver:

  Jag tror du har en bra idé där 🙂

 2. Kerstin skriver:

  JAAAA! En bloggbok vore toppen! Jag köper direkt! 🙂

 3. RosaMaria skriver:

  Skriva en bok är en fantastisk idé!
  Alla dom inlägg jag hittills läst sedan jag upptäckte bloggen är varit outstanding, svårt att säga vilka inlägg som varit favoriter för alla har varit så bra och träffat så rätt. Att höra att du planerar att lägga är en nyhet som tas emot med tungt hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s